Onze services - Geniet, ontdek en relax:

Energie​

La Monèze Basse, een plaats om te genieten en te ontspannen. 's Morgens voorzien wij graag een uitgebreid ontbijt met artisinale en locale producten, eventueel een vers eitje van onze 4 huiskippen. Vanaf de ontbijtzaal, badend in het ochtendzonlicht, geniet u van een prachtig uitzicht op de tuin en de omliggende heuvels van de Haute Vallée de l'Aude. Als de Zuiderse zon warm genoeg is, kan u heerlijk ontbijten in de tuin, en genieten van de Zuiderse geuren van lavendel, rozemarijn, olijf, laurier  enz.

Rust

Luister 's avonds naar de krekels, of naar een voorbijvliegende uil, vanuit de talrijke relaxplaatsjes in de tuin en het privépark. Heerlijk verfrissen in ons zwembad en genieten van het mooie uitzicht rondom.

Of kom tot rust in het gezellige salon. Zak zachtjes onderuit met een spannend boek en een glaasje wijn of speel een gezelschapspel. In het salon, kan u zelf een heerlijke koffie of thee zetten.

Genieten

Het domein is gelegen op een boogscheut van het bruisende stadje Limoux, waar er talrijke restaurantjes zijn. Wij helpen u graag bij het zoeken van het ideale restaurantje naar uw smaak.

Ontdekken

Ontdek de weelderige natuur van het Katharenland dankzij: wandelroutes, kayak, rafting, speleologie, hengelsport, mountainbike, of in het wiel van de Tour de France. Skiën of wandelen kan in de vlakbij gelegen Pyreneeën. Daar wij zelf fervente stappers zijn, helpen we u graag de ideale wandeltocht. te vinden.
U komt met de mountainbike of fiets? Wij voorzien een overdekte bergplaats voor uw tweewieler, alsook de mogelijkheid eventuele moddersporen te verwijderen.
Ook voor de ontdekkers met de moto bieden wij graag een beschutte parkeerplaats.

Geniet, ontdek, relax en voldaan!

Wij heten u van harte welkom en helpen u graag met al uw wensen en vragen.

Jeremy en Tania

Domaine La Monèze Basse -11300 Limoux - Occitanie -France - +33(0)468.31.66.43 - info@lamoneze.com

  • Facebook Classic
  • Twitter Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon